Dag 5 - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Nathalie - WaarBenJij.nu Dag 5 - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Nathalie - WaarBenJij.nu

Dag 5

Door: Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nathalie

09 Juli 2010 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Vrijdag 9 juli, door Nathalie :D (met onaanepaste smiles)

Vandaag wilden we eigenlijk naar het wildlife park gaan maar omdat ze echt flinke regen aangaven hebben we ons programma maar omgegooid en zijn we heerlijk gaan winkelen in Inverness.
We wilden allebei nog graag wat dingetjes hebben van de primark en Nikki moest nog twee dingen terug brengen dus dat was mooi meegenomen.

We stonden om half 9 netjes bij de bushalte te wachten, waar we werden aangevallen door honderden midgets.. We waren even vergeten dat die smorgens er ook waren als het droog en windstil was..
Gelukkig kwam de bus optijd en konden we er snel invluchten voordat ze ons nog meer konden steken dan ze al hadden gedaan.

Snel in Aviemore nog eventjes boodschapjes gedaan bij de Tesco en toen door naar Inverness.
Al gauw betrok daar de lucht en moesten we van winkel naar winkel rennen omdat het echt ontzettend regenachtig was.

Bij de Mark en Spencer hebben ze toch ZULKE lekkere taartjes, dat is een klein taartje met zo’n kruimelachtige buitenkant en gevuld met vloeibare hazelnootcream en hazelnootstukjes erop.. Verslavend!!
Om onze ergste honger te stillen nog eventjes wat bij de Mac gegeten, de laatste keer, want van Alice (onze tourguide van de Jacobite) moesten we beloven daar niet meer heen te gaan ‘Scottish name, horrible quality’

Toen maar weer naar ons hostel gegaan.
Waar we direct maar een wasje gingen draaien (want dat was wel nodig vanlieverlee :D ) en eten gingen koken.. alhoewel, onze opwarmmaaltijden die we voor dinsdag hadden gekocht in de oven proppen en eten)
Ik had Lasagna wat wel 2 dagen over de datum was maar nog wel te hachelen, Nikki had Moussaka die wel nog goed was maar echt gruwelijk vies was.

Ondertussen nog wat eekhoorntjes gespot, kakkerlakkenpoker gespeeld, monopoly.. pesten.. en ik heb blijkbaar veel geluk in de liefde want in het spel heb ik het niet! Nikki wint continue.. ;(

Een leuk detail, er zit een gezin fransen hier en om de een of andere manier hebben we best een leuke klik met die mensen (ze hebben twee jongen kinderen, en ik vind zelfs die kinderen leuk :D ) maar haha die meneer stonden we net mee in de keuken en lieten het restant van onze opwarmmaaltijd zien en hij vond het maar raar dat wij thuis wel voor onszelf konden koken (of zorgen.. maar dat heeft hij waarschijnlijk alleen gedacht) en lachtte ons echt compleet uit :')
En steeds als hij ons aankijkt lacht ie :+

Ook heeft Nikki mij vandaag iets heel gruwelijks aangesmeerd: Gefrituurde mars.. Getverdemme!!
Gelukkig vond ze het zelf ook niet lekker :')

Nog een leuk grapje van gisteren.. Nikki wilde koekjes bakken dus die hadden we gehaald, en gingen we bakken.. er moest alleen boter bij.. Dus wij de goedkoopste boter kopen.
Toen we het open maakte vonden we al dat het verdacht wit zag.. maarja het was de goedkoopste boter, dus we konden er ook niet veel van verwachten.
De fransman die ik hierboven noemde kwam ook even staan kijken waar we nou precies mee bezig waren en vond de boter er ook gek uitzien, dus hij pakte het pakje en keek eens goed.. bleek het geen boter te zijn maar VARKENSVET!
Ieuwwwwww!!!!!

We hebben de koekjes gebakken maar het was echt niet te hachelen, ook gewoon door puur het idee dat er varkensvet in de koekjes zat.. Hahaha! Nikki mocht ze natuurlijk niet eens omdat ze vegetarisch is :’) Blondjes dat we zijn, hahaha!

Afin.. We hebben een rustig dagje gehad, we zouden morgen naar het wildlife park gaan maar omdat de weersvoorspellingen echt drama zijn (heavy rain) hebben we morgen een hosteldagje. Lekker niks doen een dag is ook wel fijn.
Zondag gaat onze reis heel vroeg beginnen richting Glen Nevis zodat we daar optijd zijn voor de FINALEEEEE *feestje*

Liefs, Naath en Nikki

• 10 Juli 2010 - 00:00

Ferdi:

Klinkt ook als een reisje voor gastronomische hoogtepuntjes ;).. haha *not*