En weer een update! - Reisverslag uit Oban, Verenigd Koninkrijk van Nathalie - WaarBenJij.nu En weer een update! - Reisverslag uit Oban, Verenigd Koninkrijk van Nathalie - WaarBenJij.nu

En weer een update!

Door: Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nathalie

15 Juli 2010 | Verenigd Koninkrijk, Oban

Update van 14 juli savonds en 15 juli tot nu toe:

Na onze update is er nog heel veel spannend gebeurd, echt, jawel!
Nikki en ik zaten heerlijk te monopolyen en opeens viel mijn oog op ons gezellige uitzichtje.
Dit uitzicht werd alleen aardig verstoord door een prullebak die in de brand stond.
Eerst niet zo heftig, maar heftig genoeg om naar het raam te rennen en foto's te maken (Nikki dan :+ Zij is de paparazzi van ons tweeen..) in plaats van eerst 999 te bellen.
Maar die taak nam de staff op zich :Y)
Het kleine prullebakbrandje werd een flinke brand die de naastaande lantarenpaal met busstop bedreigde..
Dankzij de brandweer van Oban (die er echt heel snel waren!) kon de lantarenpaal worden gered, de prullebak heeft het er helaas wat minder vanaf gebracht.
Fotos hiervan volgen uiteraard nog van onze journaliste: Nikki!! *jeej*

Oja, er zijn wel leuke fransmannen.

Ook toen we lekker even in onze kamer zaten ging ineens het brandalarm af.. tot twee keer toe.
Maar geen rede tot paniek, afgezien van dat er mensen in het hostel zijn die echt niet kunnen koken, dat er rook in de keuken hing.. :+
Maarja, onze kamer heeft een brandtrap, dus we zaten goed.

We hebben gisteren de was gedaan.. En omdat wij blond zijn (ik kom ervoor uit, Nikki verbergt het onder haar haarkleurtje) hebben wij onze was gewoon gewassen in de staff-wasmachine.
En we vonden het al zo typisch dat toen we de was erin hadden gegooit en we op een programma klikte dat hij begon te draaien zonder dat we er geld in hadden gegooit!
Tot we eens goed keken en er echt HEEL GROOT opstond dat dit niet de guest laundry was... :')
Wij met het schaamrood op onze kaken het vertellen aan de staff en dat we ze wel zo wilden betalen, maar dat hoefde niet en ze lachte alleen maar om ons :')

Onze roomies vallen niet zo heel erg mee.
Twee alternatieflijkende maar wel aardige grieten onder andere.
Maar het was redelijk sneu dat toen de ene al lag de slapen en de andere die boven haar lag nog eventjes haar kettinkje af wilde doen (dus even overeind kwam om hem in haar tas te doen) ze al een grote bek kreeg van haar vriendin omdat ze herrie maakte en bewoog...
En toen het vervolgens nog raarder werd dat net toen alles helemaal rustig was en iedereen sliep dat dat grietje wederom echt hard RIEP (zeg maar gerust schreeuwde) naar haar vriendin boven haar dat ze stil moest liggen..
Waar dus echt iedereen weer wakker van werd !!

Smorgens om half 7 ging een van onze roomies alweer uit bed, wat de nodige herrie meebracht en vervolgens ging even later er een autoalarm heel lang af.
Althans, zo leek het.
Het bleek dus het wekkersignaal van dat alternatieve grietje te zijn (ja hokjesdenken.. sorry) die snachts nog zo tegen haar vriendin aan het schreeuwen was geweest (en ons wakker maakte dus..) wat echt klonk als een autoalarm en echt minutenlang af ging tot haar vriendin vroeg of het alsjeblieft uit kon!
En vervolgens ging het een kwartier later WEER aan.. en weer sotnd het langer aan.. en een kwartier later WEER.
Kortom: Toffe roomies en weinig slaap. *grmbl*

Vandaag zijn we naar de whiskey brouwerij geweest.. Nou wat plezant. :') Allereerst werden we flink beet genomen omdat het kaartje geen 4 pond bleek te zijn maar 7.. Maar die drie pond zou je er weer uit kunnen halen met je kortingsvoucher die je kon inwisselen dat je 3 pond korting kreeg op een fles van 400000 pond.. Oke overdreven, maar bij wijze van. :D

Ik mocht alweer, zonder dat ik het wilde, uitgelachen worden door bijna de hele groep :\
De tourleider gaf een glaasje aan me om door te geven om even aan te ruiken.
Aangezien ze het net over sinaasappel hadden gehad (en ik engels dus toch niet zo goed begrijp blijkbaar..) dacht ik dat het dus rook naar sinaasappel.
Dus ik duw mijn neus erin.. is het echt een whiskey die ook zo ruikt.. Pure alcoholgeur drong mijn neus binnen en ik kan dan niet voorkomen dat ik een bek trek van: IEWWW!!
Wat dus iedereen zag en daarop reageerde.. :')
Met als gevolg: reputatie als super stoere toerist die alles wel even probeerd naar de knoppe en een rood hoofd.. feest :')

Super stoer als dat wij zijn hebben we wel de whiskey geproefd die ze ons aanboden.. 10 jaar oud.. 53,9% alcohol.. :')
Gunst.. wat waren onze keeltjes ineens warm :D
Het glas mochten we meenemen, maar die ga ik als ik thuis ben eerst in de chloor zetten om die geur eruit te krijgen, ieeww :')

Nikki nam aan het eind nog een glaasje Whiskey.. ik vond het te vroeg (11 uur....) :P

Wat onbevredigd gingen wij weer naar ons hostel waar we heerlijk hebben zitten zitten, Nikki zelfs even haar oogjes dicht heeft gehad.

Marlies, ik heb Breaking Dawn uitgelezen en nee, ik vind het niet het beste boek. :D
Maar het zwarte gat waar ik nu in val is wel net zo diep als bij HP..

Oke.. dat was het wel zo'n beetje.. We gaan vanavond of pannekoekjes eten of uit eten, net even waar we meer zin in hebben. :D

Tot horens!

• 16 Juli 2010 - 11:36

Zegmaarmam:

Ha meisjes
    Ik heb écht over de grond liggen rollen van het lachen over jullie avonturen :) Geweldig hoe jullie telkens weer de verhalen van iedere dag vertellen. Als ik zo'n vriendin had als jullie roomie liet ik haar geloof ik toch ergens in the middle of nowhere achter....Slapen ze aankomende nacht nog steeds bij jullie op de kamer? Enne...hoe zit dat met die Franzosen, heb je ze een beetje geziekt over de WK?? Zullen ze leuk vinden:( Ze zijn toch altijd zo chauvinistisch :p
    Ben vandaag de vlaggetjes van je balkon wezen halen :( Lis wilde graag alvast de kattenkooitjes hebben en Jessica gaat vanavond bij haar eten dus kon die ze mooi even meenemen.Alles in de Esdoorn oké Zelfs je enige plant leeft nog ;)
    Nou meisjes vanavond niet te laat naar bed, want morgen wordt het een megareis naar jullie laatste halte voor de thuisreis:( Veel liefs en een x4u2 zegmaarmam
    P.s. die schoenen, broek en truitje zijn zeker van Nikki. Zal ik ze meenemen naar Schiphol??