Laatste update van Schotland
Door: Nathalie
Blijf op de hoogte en volg Nathalie
25 Juli 2010 | Nederland, Naaldwijk
We hadden lekker ontbijt van het hostel en dat was ontzettend goed te doen!
Maar we waren om half 10 klaar met eten, koffers waren gepakt, uitgecheckt.. en nu :')
We hoefden pas om 15- op het vliegveld te zijn.
Na in het hostel nog een uurtje slechte BBC televisie hebben zitten kijken zijn we maar de (stromende) regen ingegaan om nog eventjes in Edinburgh wat te winkelen en daar ook op de bus te kunnen stappen richting het vliegveld.
Eenmaal in de stad met wat leuk gekochte dingetjes nog stoptte het met regenen en begon het met bakken uit de hemel te komen. :')
Wij snel de dichtsbijzijnde winkel/cafe/iets ingehold, dat bleek de Mac te zijn.. Dus maar direct in onze eerste levensbehoefte voorzien met een milkshake en een hamburger :Y) (Althans, ik de hambuger, Nikki doet geen vlees :Y) )
Toen het weer droog was besloten we maar om gewoon op de bus naar het vliegveld te gaan en daar maar te wachten.
Wat dus bleek dat we 4 uur voor onze vlucht al op het vliegveld waren.. Nouja maar weer wachten dus :D
Op het moment dat we in wilden gaan checken bleken de machines daarvoor stuk te zijn.. Dus konden we weer wachten.. :')
Maar ze konden niet meer gemaakt worden dus moesten we toch in de endelange rij gaan staan bij de bagage drop off om ons daar ook in te checken meteen.
Eenmaal koffer kwijt en langs alle security konden we daar nog even wachten voor we in ons vliegtuig gingen.
De gate ging om 17.05 dicht..
Maar hij ging ook eigenlijk gewoon helemaal niet open :=
Dat was naar. Alle vluchten op het bord rond ons gingen boarden, finall call, gate closed, en bij ons stond nog steeds 'please wait'.
Om kwart over 5 konden we eindelijk gaan boarden, terwijl we om 17.20 eigenlijk zouden moeten opstijgen.
Dat ging hem dus niet worden.
Eenmaal in het vliegtuig duurde het maar en het duurde maar.. Tot onze piloot ons vertelde dat het druk was in het vliegruim en dat hij nog zeker tot 18.15 aan het grond bleef.
PANIEK, want dan zouden we onze overstap niet kunnen halen.
Er waren er nog een aantal die moeite hadden met de overstap.
Drie moesten er naar Geneve, die hadden nog 10 minuten voor ons een vlucht ging.
Het zou voor ons echt 'kielekiele' worden of we hem gingen halen, die van geneve gingen hem sowieso niet halen.
Gelukkig vertrok de vlucht toch om 18.00 al en daardoor zouden we voldoende tijd hebben.
Helaas bestaat er nog zoiets als asociale mensen, dat terwijl er in het vliegtuig werd omgeroepen dat er mensen zijn die hun overstap moesten halen (WIJ DUS!) dus of iedereen die even voor wilde laten gaan.. Maar waarom zouden mensen dat ook doen.. Dus we hebben nog een kwartier na landen in het vliegtuig gestaan omdat er mensen te asociaal waren om ons even voor te laten!
Waardoor we dus vanaf het ene vliegtuig naar het andere vliegtuig nog exact 9 minuten hadden.
Dat werd RENNEN!
Voor de mensen die naar Geneve moesten stonden er mensen klaar, voor ons niet :\ Dus wij gingen zelf maar op expeditie door Heathrow en kwamen gelukkig echt net optijd bij onze aansluiting.
Waar we heel grappig omgeroepen hoorde dat er drie passagiers richting geneve de vlucht vertraagde en of ze ONMIDDELIJK wilde komen :')
Vlucht naar Amsterdam was kort en comfortable.
Alles liep prima.. Tot we bij de kofferband aankwamen.
En onze koffer maar niet kwam en niet kwam...
'Alle bagage is gelost' stond er op het scherm: Nou echt niet! Wij hadden onze koffer nog niet.
Toen kwam de bagage van de vlucht na ons.. Dus dat was niet oke.
Kortom, we waren onze koffers kwijt.
Bleek, die staan nog in Londen. Die hadden de overstap niet gehaald.
Dus we worden vandaag gebed en zodra ze er zijn worden ze als het goed is gebracht nog vandaag.. Maar we zijn nog steeds niet gebeld dus ik heb er een hard hoofd is of de koffers vandaag nog worden gebracht.
En tot overmaat van ramp toen ik thuis kwam bleek dat ook mijn derde hamstertje in twee weken tijd was overleden. :\
Kortom, wat een rotdag :(