De voorbereidingen en voorpret deel 2 - Reisverslag uit Naaldwijk, Nederland van Nathalie - WaarBenJij.nu De voorbereidingen en voorpret deel 2 - Reisverslag uit Naaldwijk, Nederland van Nathalie - WaarBenJij.nu

De voorbereidingen en voorpret deel 2

Door: Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nathalie

16 Mei 2010 | Nederland, Naaldwijk

*jeej* Nog maar 1 maand, 2 weken en 4 dagen!

Afgelopen week is Nikki hierheen geweest om samen nog maar een aantal dingen uit te zoeken voor onze Schotland-reis.
Onder andere natuurlijk de reizen uitzoeken tussen onze hostels.
En dat valt echt niet mee door die dramatische verbindingen overal en ook vooral de slechte sites die je haast geen informatie verschaffen.

Uiteindelijk hebben we onze 8,5 uur durende reis tussen 2 hostels kunnen terugbrengen tot een reis van 3 uur, nouja dat is nog wel te doen.
Maar wel 3 uur in een Schotse bus.. geloof me, dat wordt 3 uur lang misselijk zijn.. Maar dat hebben we er dan maar voor over :D
Althans, ik.. want anders missen we de finale van het WK ;)

Verder heb ik *super stoer als ik ben* naar Rothiemurchus gebeld (manege ;) ) om het paardrijden te reserveren.
Woehoe wat kan ik toch goed engels praten :marlinde:
En we hebben we een hele gave rit gereserveerd!

Ook hebben we onze boottocht in Oban gereserveerd met een stukje Isle of Kerrera erbij!
En hopelijk gaan we tijdens die tocht ook nog dolfijnen spotten, want daar doen we het tenslotte allemaal voor :P

Ik denk dat we dan echt bijna klaar zijn met alle voorbereidingen.
Nog de laatste stukjes reis uitzoeken en in alle hostels eten reserveren, en dan is het klaaaar! :D

Op naar Schotland! <3

• 20 Mei 2010 - 17:06

Ferdi:

Zijn er werkelijk dolfijnen in Schotland? En ga je ook alvast het eten reserveren? Jemig.. jullie zijn echt goed voorbereid! Haha! Wat Goed!
    Maar er moet natuurlijk wel wat ruimte overblijven voor een eventuele verrassing! Heb je ook al een noodvlucht geboekt voor het geval Nederland Wereldkampioen word? Je moet natuurlijk wel bij de huldiging in A'dam zijn ;)